privatlivet på spel!

Angelina Jolie och Brad Pitts före detta livvakt kan komma att avslöja en hel del intima detaljer i en exklusiv bok. Nu gör paret allt för att hindra honom från att genomföra sina planer.  
Det har tidigare ryktats om att den före detta vakten Mickey Brett erbjudits en stor summa pengar för att avslöja allt om Brangelinas privatliv i en bok och i en tv-show. Han jobbade för paret från 2001 och var bland annat med i Namibia när Angelina födde dottern Shiloh 2006.  
Brad och Angie sägs ha anställt några av de bästa advokaterna i USA och England för att försäkra sig om att den före detta vakten kommer att hålla tyst. Enligt In touch weekly kan dock Mickey i princip berätta vad han vill, då han aldrig ska ha skrivit på några papper som binder honom till att inte prata om parets privatliv.
- Han vet allt om Angelina. Det kommer att bli en av de mest explosiva böckerna någonsin. Den kommer att innehålla alla detaljer om hur Angelina och Brad träffades medan han fortfarande var gift med Jennifer Aniston, avslöjade en källa tidigare i år för In touch.  
Parets advokat Marty Singer påstår dock att Brett är en "opålitlig källa" och kallar honom till och med för en "patologisk lögnare".  
Mickey ska också haft ett kriminellt förflutet där han dömts elva gånger för en rad olika brott. Han ska bland annat ha gripits för att ha misshandlat en restaurangägare i Namibia 2006. Samma år var han även anklagad för att ha tagit stryptag på en fotograf i Indien.

Kommentarer
Postat av: eveline

uinderbar header!

2009-04-28 @ 23:02:39
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0