stor artikel: Brad Pitt & Angelina Jolie - kris!

Efter den senaste tidens svartsjukedrama, uppfostringsgräl och otrohetsrykten tyder det mesta på att kärleken mellan Brad Pitt, 45, och Angelina Jolie, 33, är över. För att ta sig igenom krisen har Brad vänt sig till en famn han vet är trygg och fortfarande öppen, nämligen ex-frun Jennifer Anistons.  

Enligt tidningen In Touch berättar vänner till dem båda att det forna paret har haft långa förtroliga telefonsamtal och skickat flera sms till varandra de senaste veckorna. I slutet av april ska de dessutom ha arrangerat en hemlig träff i New York, där både Angelina och Jennifer, 40, spelar in filmer för tillfället. Mötet ska ha planerats under flera veckor och varenda detalj var noga genomtänkt för att ingenting skulle avslöjas.

- Han körde fram på vägen mot Jennifers trailer, sedan hoppade hon in i bilen. De körde runt i New York och pratade, säger en vän till In Touch.

För att inte väcka några misstankar hälsade Brad först på Angelina vid hennes filminspelning av "Salt". Därefter ska han ha kört till andra sidan metropolen där Jennifer levererade repliker till filmen "The Baster".

Bilfärden sägs ha pågått i ungefär en timme och Brad ska bland annat ha avslöjat sina känslor för sin exfru.

- Han berättade att han försöker få relationen med Angelina att fungera, men att det inte lyckas, säger vännen.

Som bevis på uppskattning av deras återupptagna relation har de båda filmstjärnorna fångats på bild, vid olika tillfällen, bärandes likadana halsband.

Det är en antik silverkedja med rund berlock som Brad ska ha fått i 45-årspresent av Jennifer förra året.

- Hon hittade halsbandet och visste att Brad skulle älska det, säger källan


gläjden blev till PANIK!

Paris Hilton smilade stort för fotograferna på modemärket Dsquared2:s fest i Cannes i går, men glädjen byttes ut mot panik när hon insåg att hon hade blivit av med sin mobiltelefon.  

Telefonen, som är av märket Blackberry, innehåller sms, bilder, telefonnummer och mejladresser till hundratals av Paris kändisvänner.  

- Jag vet inte var eller när den försvann, men jag vet att jag måste hitta den, sa en förkrossad Paris till Daily mail.  

Enligt den brittiska tidningen sprang 28-åringen omkring och letade febrilt efter sin försvunna nalle. Dessvärre var sökandet fruktlöst.  

- Det var det värsta som kunde hända. Jag har sparat alla mina kontakter i den och det sista jag vill är att den ska hamna i fel händer. Jag måste fortsätta leta nu, sa den allt mer uppgivna arvtagerskan.  

Det här är inte första gången som Paris hamnar i trubbel med sin älskade Blackberry. För fyra år sedan utsattes hon för en hacker som publicerade hennes adressbok på nätet.Jag kan verkligen fatta vilken panik hon har fått.Tänk,hon har ju så himmla många kädiskontakter..Inte bra om en fel person får tag på de.


Akon gjorde kvinna gravid på turnén
Enligt uppgift ska Akon bli pappa igen. Ryktet säger att rapparen gjorde en ugandisk kvinna vid namn Susan Owori gravid under sin turné i Afrika tidigare i år.

Susan, som är lillasyster till modedesignern Sylvie Owori, har enligt lokala medier angivit att Akon är pappa till hennes ännu ej födda barn.  

Akon, vars riktiga namn är Aliaune Thiam, har tidigare berättat i en intervju att han har fem barn tillsammans med tre olika kvinnor.

 
följ denna blogg,så följer jag din.


grälet forsätter!

Joe Jonas, 19, hämnas på exflickvännen Taylor Swift, 19, som skrivit flera låtar om deras uppbrott, genom att göra sin egen version av historien hörd i nya singeln "Paranoid".

Joe krossade Taylors hjärta förra året när han gjorde slut över ett telefonsamtal. Countrysångerskan har luftat sina tankar om sveket i flera intervjuer och har dessutom låtit Jonas Brothers-stjärnan inspirera till låtarna "Forever" och "Always".  

Nu tar fejden mellan det före detta paret ny fart när Jonas Brothers släpper sin nya singel "Paranoid", vilken tros vara en rak höger i musikalisk tappning, skickad i Taylors riktning.  

I låten hörs bland annat textraderna (fritt översatt, reds.anm):  

"Fångad i en mardröm, kan inte vakna. Det är därför mitt ex fortfarande är mitt ex. Jag kan aldrig lita på vad hon säger."  

Taylor är för närvarande singel, medan Joe har gått vidare med sitt kärleksliv och dejtar skådespelerskan Camilla Belle.


MIN PRIVATA BLOGG!!!!!

MÅÅÅÅÅÅNGA AV ER HAR UNDRAT VEM JAG IGENTLIGEN ÄR,SÅ DÅ TÄNKTE JAG VISA ER MIN ANDRA BLOGG DÄR JAG SKIVER OM VARDAGEN

- vendelaSpace.devote.se

en riktigt DIVIG Brittny!!

Britney Spears är en popprinsessa av rang och förväntas också att bli behandlad som en, nu när Circus-turnén kommer till Europa.  
Sångerskan kommer att bo på Dorchester Hotel i London och har redan skickat en lång lista med krav på vad som ska finnas på plats till hennes ankomst.  
Britney kräver att ljuset ska vara starkt och hon vill ha 100-watts glödlampor. På plats ska det även finnas ett stort utbud snittblommor som hon själv ska arrangera. För att slå ihjäl lite tid vill hon ha de senaste tidningarna, noveller samt sina favoritfilmer med Marilyn Monroe.  
Mellan konserterna planerar Britney en hel del fysisk aktivitet - hon har krävt utstakade joggingrutter i Hyde Park samt möjligheten att rida. Stjärnan sägs också ha planerat in ett besök på Kensington Palace samt att se musikalen "Thriller" på West End Theatre.  
Viktigast av allt verkar dock sångerskan tycka att ren luft är. På Dorchester har hon begärt att få ett rum som det aldrig någonsin har rökts i och hon kräver dessutom att hela området där hon ska vistas har luftfuktare.
Enligt The Sun är hon så orolig över att "dålig luft" kan förstöra hennes röst att hon planerar att lägga ut 30 000 dollar, motsvarande cirka 240 000 svenska kronor, på en portabel syrgaskammare.  
- Sedan hennes konsert i Vancouver, där hon sprang av scenen eftersom det var för rökigt, blev hon paranoid över att andas in för mycket dålig luft. Hon vill ha en syrgaskammare för att minska skadorna från röken hon andas in, säger en källa
lägger du till mig,så lägger jag till dig.

mera om nakenbilderna..

Flera nakenbilder på Rihanna sprids nu på nätet.

Någon har läckt fotografier på sångerskan där hon visar allt.

I natt svensk tid spekulerades det i att läckan kan vara en hämnd från hennes misshandelsåtalade ex-pojkvän, Chris Brown.

De sju fotografierna, som i går publicerades på en bildsajt på internet, uppges vara tagna på London Hotel i West Hollywood.

Ett par av dem visar sångerskans ansikte i närbild medan andra utgör olika kroppsdelar.

Tillbaka i rampljuset

Flera av bilderna har Rihanna tagit på egen hand - med kameran riktad mot en badrumsspegel.

På en bild har hon skrivit en hälsning på spegeln, "I love you" och "I miss you".

De senaste dagarna har Rihanna försökt återvända till rampljuset.

Hon har varit en flitig gäst på modemässan i New York.

Brown riskerar fängelse för att ha misshandlat och hotat Rihanna till livet.nakenbilder på Rihanna

Sju nakenbilder på Rihanna publicerades av en amerikansk internetsajt på fredagen.

De sju bilderna, som alla har tagits av Rihanna själv med en mobilkamera, visar olika delar av hennes kropp samt ett par på hennes ansikte.

På en av bilderna har Rihanna fotat sig själv i en badrumsspegel. På spegeln står det skrivet "I love you, Robyn. I miss you".

Alla sju bilderna ser ut att vara tagna i badrummet och sovrummet i samma hotellrum.

På fyra av bilderna går det inte att säkert urskilja Rihannas ansikte. Två av dessa visar hennes rumpa och ett visar hennes överkropp.

Det sista visar hennes bröst, som är piercat. En Nike-handduk händer över axeln och döjer det andra bröstet.

Det är inte tal om helt nya bilder eftersom flera av hennes tatueringar saknas.

Rihannas advokater är redan i färd med att se till att plocka bort bilderna från de sajter som publicerat bilderna.

Jurister från hennes skivbolag Island Def Jam Music Group skickade på fredagskvällen krav på stora skadestånd om inte bilderna tas bort.

Rihanna, 21, har tillbringat hela helgen i New York, där hon närvarat vid en lång rad fester och galapartyn.


välkomna småkillarna!

Kevin Federline, 31, har sagt okej till att låta Britney Spears, 27, ta med sig sina två söner på Europaturné. Popstjärnan kommer bland annat till Stockholm och spelar i Globen den 13 juli.

K-Fed har ensam vårdnad om gemensamma barnen Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, men Britney har rätt att träffa sönerna ett givet antal gånger i veckan.  

Och enligt Ok! magazine tänker hennes exmake inte sätta käppar i hjulen för henne när hon tar sin Circus-turné till Europa i sex veckor i sommar.  

- Han ställer gärna upp och ser till så att Britney får träffa pojkarna under Europaturnén, säger Kevins advokat Mark Vincent Kaplan till Ok! magazine.  

Till saken hör att det var under ett besök i Stockholm som Britney för första gången visade upp sin kärlek till den dåvarande bakgrundsdansaren Kevin Federline.  

Om allt går enligt planerna kommer alltså Sean Preston och Jayden James äntligen få se staden som stod som värd när deras föräldrar förälskade sig i varandra.


- nej,vi är inte tillsammns


Selena Gomez
, 16, och Taylor Lautner, 17, är inte ihop.

Det hävdar flera källor, efter att det påstådda paret setts tillsammans i Vancouver, där de arbetar på varsin filminspelning.  

- Bara för att de hänger ihop behöver inte det betyda att de är ett par! Det finns många tjejer som har killkompisar, säger Jennifer Stone, som spelar mot Selena i "Magi på Waverly Place", till E! news.  

Samtidigt säger en källa till Us weekly:  

- De har varit ute tillsammans ett par gånger. Men de dejtar inte.

Det återstår att se hur mycket sanning det ligger i dementierena. Det skulle som bekant inte vara första gången som ett par kallas för "bara vänner" när de i själva verket är mycket mer än så...


Ashleys nya pojkvän?

När E! news nyligen frågade om Ashley Tisdales relation till Scott Speer, musikvideoregissören som sägs vara hennes nya pojkvän, så svarade hon att de bara är vänner:

- Han är bara en väldigt snygg och bra vän. Jag har inget förhållande. Jag är singel.  

Men nu har det blivit dags att syna "HSM"-stjärnans bluff. I början på veckan tog hon med sig Scott hem till sin pappa, som bor i kuststaden Oxnard, nordväst om Los Angeles.  

Väl där tog sig Ashley och Scott en båttur på pappa Mike Tisdales båt. Ombord fångades de båda turturduvorna på bild när de satt tätt omslingrade med varandra, och enligt ögonvittnen gick det inte att ta miste på deras kärlek.  

- De såg härligt nyförälskade ut, säger en iakttagare.  
´
vänner?- JO TJENA!;) de finns nog lite love i luften..


STOR PRESS!!

National enquirer skriver att Vanessa Hudgens, 20, blev rasande när hon hörde att Zac Efron, 21, hade sagt i en intervju att han inte vill gifta sig förrän han fyllt 40.

Enligt veckotidningen har hon diskuterat saken med sin väninnor och bestämt sig för att, om det är så det ska vara, så vill hon ha möjligheten att träffa andra killar.

- Zac är helt förkrossad. Han vill inte att Vanessa ska dejta andra. Även om han inte är redo att gifta sig ännu, så är blotta tanken på att se Vanessa med någon annan på väg att driva honom till vansinne, säger en källa till National enquirer,

- Vanessa är knäckt. I hemlighet går hon runt och hoppas att Zac ska fria till henne inom de närmsta två åren.
Detta tycker jag låter helt...idiotiskt!Lixom,dom är bara 20-21!ofta man gifter sig då.Och jag vet inte ens om jag tror på detta.Eller,jag vet ju att lite av det är sant - att Zac inte vill gifta sig förens han är 40 år (stog ju i en interjuv)Men sedan så har jag mina aningar om att det gjorde Vanessa ont.Hennes familj är mycket religösa,så varför inte?Hon  kanske vill vara gift och bilda familj..de vet man ju inte!Men detta kanske är ett lika fånigt rykte som de stog i amrikanska tidningar när jäg va där,att de va slut mellan dom ;) haha!


Miley,räkna med konkurrens

Miley Cyrus har hittills varit den klarast lysande stjärnan i sin genre, men kanske får hon snart se upp. Miranda Cosgrove, som spelar Carly Shay i tv-serien "iCarly", sägs vara på god väg att konkurrera om en plats i rampljuset.  
Miley tog som bekant världen med storm genom huvudrollen i Disney-succén "Hannah Montana". Sedan dess har hon turnerat runt i USA vid utsålda arenor.  
Men hon är inte ensam om sin framgång. Varje avsnitt av "iCarly" har 5,6 miljoner amerikanska tittare och Miranda, som liksom Miley både är sångerska och skådespelerska, förutspås bli en konkurrent att räkna med. Hon har redan släppt ett soundtrack till sin serie där hon skrivit fyra låtar själv.  
Tillsammans med väninnan Haley Ramm besökte Miranda, som fyller 16 år den 14 maj, The grove i Beverly Hills för lite shopping i helgen inför den kommande födelsedagsfesten.

Miley väntar med sex

en intervju med Daily mail berättar Miley Cyrus att hon vill vänta med att ha sex tills hon har gift sig.  

- Jag är fostrad i en kristen familj. Därför vill jag vara oskuld när jag gifter mig, förklarar den 16-åriga sångerskan.  

Miley berättar också att hon har svårt att hitta personer som hon kan lita på i Los Angeles.  

- Det är svårt att träffa människor som känns äkta. I den här staden vet du aldrig vem som är äkta och vem som är falsk. De flesta har dolda motiv och vill ha något av dig. Det är svårt att växa upp i rampljuset. Jag förändras.  

- Jag kan inte alltid vara 12-åringen som nyss flyttat till Los Angeles. Jag kommer att begå misstag, men jag har mina föräldrar som stöttar mig.  

Miley har tidigare varit ihop med Nick Jonas, men är för närvarande tillsammans med den 20-årige kalsongmodellen Justin Gaston. 

glömm ej att lägga till!


P!NK RASAR! - JAG ÄR INTE BISEXUELL!!!!

News of the world slog på stora trumman i helgen och publicerade en öppenhjärtig intervju med Pink, som enligt den brittiska tidningen avslöjade att hon är bisexuell. Nu går sångerskan till attack och hävdar att intervjun är helt osann.  

- Jag skäms inte över att vara bisexuell. Det är vem jag är. Kärleken är ren och det är så jag vill att det ska vara, citerade News of the world Pink och nyheten spreds som en löpeld över världens alla nöjesmedier.  

Men Pink, som nyligen återförenades med exmaken Carey Hart, hälsar via sitt Twitter-konto att hon är helt straight.  

- 100% FABRICERAD, skriver 29-åringen om artikeln.  

Det är ännu oklart huruvida Pink tänker ta till rättsliga åtgärder mot tidningen eller ej.

och jag ber om ursäkt för förra inlägget innan,jag skrev bara det som va de aldra senaste.


P!NK är bisexuell!


Detta har gått rykten att hon,precis som nyss avslöjat,är bixeuell.Men hon har bara förnekat det.Men om man tänker efter,så har hon inte varit tillsammans med så många killar.Detta kanske var just anledningen?
-Jag skäms inte för att säga att jag är bisexuell, det här handlar om mig och om mina egna känslor, säger hon till den brittiska tidningen News of the World .Hon säger också att hon inte tycker det är nödvändigt att göra så stor sak av det, men att det vore dumt att inte diskutera saken öppet.Men vem vet?Hon kanske kommer med en tjej på röda mattan nästa gång:)


NYA CHOCK BILDER!!

Jag har kollat igenom det aldra senaste skvallret ifrån Hollywoood,och jag fastnade för alla bilder på den smala Lindsay Lohan!Herregud,hon har nog anorexia...Eller så är hon bara deppig,och slutar äta.Men alla vet nog vad detta beror på,det är uppbrottet mellan Lindsay och Semantha.Den färut,så väl formade,vackra,glada Lindsay lohan har verkligen blivit någonting helt annat,kolla på bilderna och bedöm själv...NU,BILDER PÅ DEN FINA LINDSAY LOHAN


tog sig upp på scenen

En berusad man tog sig upp på scenen mitt under en konsert med Britney Spears, uppger tmz.com.

Under extranumret när Britney Spears körde "Womanizer" tog sig den 20-årige mannen upp på scenen i Mohegan Sun Arena i Conneticut på lördagskvällen. Innan mannen lyckades ta sig ända fram till stjärnan så togs han omhand av säkerhetsvakter.

Polisen uppger att mannen var berusad.

20-åringen greps misstänkt för störande av ordning och senare även för våld mot tjänsteman. Han släpptes ur häktet på söndagsmorgonen efter att ha betalat borgen på 250 dollar.


stoppades av polis!


Jessica Alba stoppades av polisen i fredags.

Skådespelerskan körde mot enkelriktat i Santa Monica.

Jessica Alba var på väg hem från en shoppingtur i Kalifornien när hennes misstag upptäcktes.

Hollywoodstjärnan stoppades av polis när hon körde mot enkelriktat. Trots att hon enligt uppgift försökte tala sig ur knipan gav konstapeln henne en böteslapp.

- Om jag vill bestrida det här, måste du då dyka upp i rättsalen? skämtade hon med polisen enligt vittnen.

- Skulle inte det bli din lyckodag?


it's over !

Kanske är det så att Chace Crawford, 23, tycker att bästisen Ed Westwick, 21, har blivit tråkig nu när han kilar stadigt med Jessica Szohr. Enligt New York Post har de båda "Gossip girl"-hunkarna bestämt sig för att flytta isär.  

Chace och Ed bor för närvarande i en gemensam lägenhet i stadsdelen Chelsea i New York, men enligt en insider har Chace börjat leta efter en egen bostad:  

- Han vill flytta in i en ungkarlslya. Han vill kunna ha ett privatliv och har instruerat sin agent att han inte behöver snåla med utgifterna i jakten på den perfekta lägenheten.  

Chace är för närvarande singel, medan Ed har varit ihop med sin Jessica sedan december förra året. 
snälla,så jävla omoget av er som säger att ni har lagt till min blogg,men som bara ljuger..
Jag ser ju fan om ni har gjort det eller inte!-.-


LÄGG TILL FÖR ATT FÅ DE SENASTE SKVALLRET


Lägg till denna blogg på bloglovin,så får du det allra senaste skvallret.
Du kan tjäna på detta,om du skriver i detta inlägg att du lagt till MIG- så lägger jag till DIG

Från tragedi till bebislycka

Oscarsbelönade Jennifer Hudson väntar barn.

Bara sex månader efter mordet på hennes familj i Chicago ska sångerskan och hennes pojkvän David Otunga bli föräldrar.

- De fick reda på det i april men ville inte avslöja något förrän hon är i fjärde månaden, säger en nära bekant till Hudson i veckotidningen Star.

Tidigare har sångerskan inte gjort någon hemlighet av sin önskan att bli mamma.

- Jag vill absolut ha en familj. Jag är nästan 30 och måste börja någon gång, sa hon i en intervju i mars.

Hudsons talesperson förnekar graviditeten.


jag recenserar


I går såg jag på premiären av  Hannah Montana The movie!Och jag är ett stort Miley fan,så jag hade stora förväntningar på  filmen...Och den va faktiskt helt okej!En riktigt söt film va det.Man blev lixom..glad när man såg den.Och den va mycket seriösare en vad Hannah Montana serien är.Så,jag rekommenderar verkligen den filmen för er!
Den får av mig...


fyra smultron


maddie har blivit en stor flicka!

Jamie Lynn Spears fångades på bild på LAX-flygplatsen i Los Angeles i helgen. Britney Spears lillasyster hade dottern Maddie Briann i famnen och kändisbebisen börjar onekligen bli en stor flicka.  

Det har visserligen gått nio månader sedan den unga mamman visade upp sin dotter på omslaget av Ok! magazine - men som sig bör har Maddie Briann vuxit rejält sedan dess.  

Jamie Lynn själv börjar även hon bli en stor tjej. Tv-stjärnan, som bara var 16 år när hon blev gravid, fyllde 18 år i början på april.  

Jamie Lynns pojkvän och Maddies pappa Casey Aldridge var för övrigt inblandad i en allvarlig bilolycka i söndags. Han vårdas fortfarande på sjukhus, men läget uppges vara stabilt.  

Enligt de senaste rapporterna kan han dock komma att åtalas för det ringa brottet vårdslöshet i trafik, men varken droger eller alkohol ska ha haft med kraschen att göra.


John försöker handskas med sorgen

John Travolta kommer inte över saknaden efter sonen Jett.

I går slets såren upp på nytt när två personer i Bahamas ställdes inför rätta, åtalade för att ha försökt pressa filmstjärnan på pengar.

- Allt det här har tagit honom mycket hårt, säger en av familjen Travoltas bekanta.

Den före detta senatorn Pleasant Bridgewater och Tarino Lightbourne - Jetts vårdassistent - nekar båda till brott.

Åklagaren hävdar att de försökte klämma Travolta på 200 miljoner kronor.

För Travolta, 55, är målet ännu en påminnelse om tragedin som drabbade familjen under nyårsfirandet på Bahamas.

Extra ont ska det ha gjort den 13 april, då Jett skulle ha fyllt 17.

- John gled in i någon slags dimma av melankoli, säger en av skådespelarens bekanta i National Enquirer.

Dagen därpå bestämde sig Travolta för att resa bort på egen hand.

- Han sa att han behövde tid att tänka. Han var så fruktansvärt ledsen.

Han flög sitt privatjet från Australien till Tahiti där han låste in sig på sitt hotellrum i två dygn.

- Till hotellpersonalen sa han, "Jag vill inte träffa någon. Jag vill bara vila".

Beteendet oroar hans omgivning, inte minst hans hustru Kelly Preston och parets dotter, Ella.

- När Jett dog tog han med sig en del av John, säger källan.

- Nu oroar sig alla för John. Han försöker handskas med sorgen så gott han kan men det finns inget slut.
Jett dog när han slog huvudet i ett badkar,på Bahamas.Jag tycker att han har skött detta bara ialf,och medierna har varit mycket tysta när det gällde sonens död.


Jennifer blir mamma!

Nu blir Jennifer Aniston, 40, äntligen mamma. Skådespelerskan adopterar. Går allt enligt planerna är hon snart ensamstående förälder till en liten son. Det avslöjar tidningen Star och citerar en källa i Anistons närhet.

- Det är en amerikansk pojke, säger uppgiftslämnaren.

Aniston har stöd av exmaken Brad Pitt.

- Han har sagt till henne att hon kommer att bli en bra mamma.


RSS 2.0