en riktigt DIVIG Brittny!!

Britney Spears är en popprinsessa av rang och förväntas också att bli behandlad som en, nu när Circus-turnén kommer till Europa.  
Sångerskan kommer att bo på Dorchester Hotel i London och har redan skickat en lång lista med krav på vad som ska finnas på plats till hennes ankomst.  
Britney kräver att ljuset ska vara starkt och hon vill ha 100-watts glödlampor. På plats ska det även finnas ett stort utbud snittblommor som hon själv ska arrangera. För att slå ihjäl lite tid vill hon ha de senaste tidningarna, noveller samt sina favoritfilmer med Marilyn Monroe.  
Mellan konserterna planerar Britney en hel del fysisk aktivitet - hon har krävt utstakade joggingrutter i Hyde Park samt möjligheten att rida. Stjärnan sägs också ha planerat in ett besök på Kensington Palace samt att se musikalen "Thriller" på West End Theatre.  
Viktigast av allt verkar dock sångerskan tycka att ren luft är. På Dorchester har hon begärt att få ett rum som det aldrig någonsin har rökts i och hon kräver dessutom att hela området där hon ska vistas har luftfuktare.
Enligt The Sun är hon så orolig över att "dålig luft" kan förstöra hennes röst att hon planerar att lägga ut 30 000 dollar, motsvarande cirka 240 000 svenska kronor, på en portabel syrgaskammare.  
- Sedan hennes konsert i Vancouver, där hon sprang av scenen eftersom det var för rökigt, blev hon paranoid över att andas in för mycket dålig luft. Hon vill ha en syrgaskammare för att minska skadorna från röken hon andas in, säger en källa
lägger du till mig,så lägger jag till dig.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Fin blogg=)

2009-05-10 @ 17:35:05
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: madde

fy vilken fin blogg du har :) den är jätte bra o massa :) <3

2009-05-12 @ 19:47:34
URL: http://madeleinearnbark.blogg.se/
Postat av: madde

fy vilken fin blogg du har :) den är jätte bra o massa :) <3

2009-05-12 @ 19:47:46
URL: http://madeleinearnbark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0