stor artikel: Brad Pitt & Angelina Jolie - kris!

Efter den senaste tidens svartsjukedrama, uppfostringsgräl och otrohetsrykten tyder det mesta på att kärleken mellan Brad Pitt, 45, och Angelina Jolie, 33, är över. För att ta sig igenom krisen har Brad vänt sig till en famn han vet är trygg och fortfarande öppen, nämligen ex-frun Jennifer Anistons.  

Enligt tidningen In Touch berättar vänner till dem båda att det forna paret har haft långa förtroliga telefonsamtal och skickat flera sms till varandra de senaste veckorna. I slutet av april ska de dessutom ha arrangerat en hemlig träff i New York, där både Angelina och Jennifer, 40, spelar in filmer för tillfället. Mötet ska ha planerats under flera veckor och varenda detalj var noga genomtänkt för att ingenting skulle avslöjas.

- Han körde fram på vägen mot Jennifers trailer, sedan hoppade hon in i bilen. De körde runt i New York och pratade, säger en vän till In Touch.

För att inte väcka några misstankar hälsade Brad först på Angelina vid hennes filminspelning av "Salt". Därefter ska han ha kört till andra sidan metropolen där Jennifer levererade repliker till filmen "The Baster".

Bilfärden sägs ha pågått i ungefär en timme och Brad ska bland annat ha avslöjat sina känslor för sin exfru.

- Han berättade att han försöker få relationen med Angelina att fungera, men att det inte lyckas, säger vännen.

Som bevis på uppskattning av deras återupptagna relation har de båda filmstjärnorna fångats på bild, vid olika tillfällen, bärandes likadana halsband.

Det är en antik silverkedja med rund berlock som Brad ska ha fått i 45-årspresent av Jennifer förra året.

- Hon hittade halsbandet och visste att Brad skulle älska det, säger källan


Kommentarer
Postat av: Chasmine

kul blogg! (y), jag ÄLSKAR verkligen, skvaller :) hur har din dag varit? =)

2009-05-24 @ 19:24:41
URL: http://takealook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0