välkomna småkillarna!

Kevin Federline, 31, har sagt okej till att låta Britney Spears, 27, ta med sig sina två söner på Europaturné. Popstjärnan kommer bland annat till Stockholm och spelar i Globen den 13 juli.

K-Fed har ensam vårdnad om gemensamma barnen Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, men Britney har rätt att träffa sönerna ett givet antal gånger i veckan.  

Och enligt Ok! magazine tänker hennes exmake inte sätta käppar i hjulen för henne när hon tar sin Circus-turné till Europa i sex veckor i sommar.  

- Han ställer gärna upp och ser till så att Britney får träffa pojkarna under Europaturnén, säger Kevins advokat Mark Vincent Kaplan till Ok! magazine.  

Till saken hör att det var under ett besök i Stockholm som Britney för första gången visade upp sin kärlek till den dåvarande bakgrundsdansaren Kevin Federline.  

Om allt går enligt planerna kommer alltså Sean Preston och Jayden James äntligen få se staden som stod som värd när deras föräldrar förälskade sig i varandra.


Kommentarer
Postat av: Ronja

vad kul för brittan. hon ska ha konsert i finland oxå. det roliga var att hon gick ut med att hon kommer tll finland. på hemsidan då.. men

ingen i finland hade tagit åt sig att ordna showen eller boka arenan osv...:) nu är det nog fixat men brittan tror väl hon kan bara säga då o då. o någon ordnar

2009-05-07 @ 21:07:12
URL: http://storstadskvinna.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg .

gillar skvallret ;)

2009-05-08 @ 16:27:07
URL: http://sensato.blogg.se/
Postat av: tove

Sjukt bra blogg, nu kan jag gå in här istället för hos expressen för att leta skvaller =)

2009-05-08 @ 21:44:58
URL: http://toveoberg.blogg.se/
Postat av: mikaela

kommetar : fin blogg hörru:Ddu kanske kan kolla in min blogg oxå,och skiva vad du tycker om den?:)(de är en skvaller blogg)

sv : tacck :) desamma !

din blogg är super kul !

då vet jag vart jag ska läsa om skvaller :)

kram

2009-05-08 @ 22:18:44
URL: http://mickaau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0